Inloggen Info Registreren!

1326876694-176_pic3.jpg
176Foto's (8)
Info:
Profiel: Fotograaf #176

Vergoeding: Commerciëel en TFP
Afhankelijk van opdracht

Interesse in: Sport/Fitness
Casual
Sport
Print/Editorial
Haar/Makeup
Parts Modeling
Glamour
Artistiek
Fine art
Lingerie

Ervaring met: Fashion
Portret
Casual
Sport
Print/Editorial
Haar/Makeup
Parts Modeling
Glamour
Artistiek
Fine art
Lingerie

Naakt shoots: Ja

Studio Aan huis

Ervaring: Professionele ervaring

Status: Semi Professioneel

Opdrachten in: Eigen land
Landen om mij heen
Europa
Wereldwijd

Statistieken
Profiel bekeken: 4732

Laatste activiteit: 6 maand

Total New Messages: 0

Total Reply Messages: 0

Level Messages: 1

Lid geworden:19-01-2012
Recente bezoekers

Mischa


Man
50 jaar
Maassluis Zuid-Holland Nederland

Gecontroleerde accountcontact Mischa contact Mischa
word vriendBe friends with Mischa
Rated 2.83/5 (12 Votes)

Dagen beschikbaar

Over mij

In de vorige eeuw ben ik (Mischa Koorneef) begonnen met onderwatervideografie en onderwaterfotografie. Als duikinstructeur kom je nog wel eens op leuke plekjes terecht waar het water lekker helder is en het onderwaterleven kleurrijk. Nooit echt een commercieel doel gehad maar er was regelmatig vraag naar mijn onderwaterfoto\'s en zo is mijn duikbedrijfje \"Koppie Onder\" begonnen. Vanuit Koppie Onder geef ik duikopleidingen en onderwaterfotografiecursussen. Na verloop van tijd zijn deze activiteiten uitgebreid met natuurfotografie, landschapfotografie, productfotografie en modelfotografie.

Mijn foto\'s zijn onder andere gebruikt voor reclame, beurzen (binnen- en buitenland), marketing, een kalender en heb ik een half jaar een expositie van een collectie onderwaterfoto\'s gehad in Utrecht. Ook is er behang gemaakt van een van mijn foto\'s. Als speciaal project ben ik nu al sinds begin 2008 in samenwerking met \"Lamon glas\" bezig met het smelten van glas om een foto. De foto (van papier) zit tussen twee glasplaten gesmolten wat tevens de lijst is. Dit geeft een hele prachtige en unieke uitstraling. Deze techniek is ook toe te passen als fototegel of wandplaten.

Ik vond het tijd om het duiken en fotograferen los te koppelen en zo is Foto Finis ontstaan op 1 april 2009 (geen grap!). Foto Finis betekent zoiets als \"het doel is de foto\" of \"de foto is het einde\". Op dit moment heb ik een studio van 4m x 8m met Bowens studioflitsers. Ideaal voor portretten maar voor grotere projecten wijk ik uit naar andere studio\'s of buitenlocaties.

Als mijn portfolio je bevalt en je wilt een shoot met me doen stuur me dan een mailtje met jouw idee. Je krijgt altijd antwoord terug!
Ik doe alleen shoots op TFCD basis als het een aanvulling is voor mijn portfolio anders vraag ik een bescheiden vergoeding. Wees niet bang om te reageren want ik sta eigenlijk voor alles wel open. Gezelligheid, hapje en drankje is geregeld en voor een (betaalde) visa kan gezorgd worden.

Work Experience

YearDetails

2 Vrienden

Fotograaf
cloeck
Ruurd Van Dijk
Makeup Artiest
ciska
Ciska.style
Home | Zoeken | Casting | Forums | Krabbels | Info | Adverteren | Registreren!

© 1998 - 2018 https://modelzone.nl. All Rights Reserved.

Voorwaarden | Privacy | Wachtwoord vergeten?