Inloggen Info Registreren!

De diensten van Modelzone.nl

Modelzone.nl bied diverse diensten aan. Zoekt u modellen voor fotoshoots, workshops, zoekt u een fotograaf of visagiste, of wilt u gebruik maken van het Modelzone Promotieteam? Wij kunnen u dan hierbij helpen.
Voor het uitvoeren van deze diensten werken we samen met Boekmodel Hieronder leest u meer over de verschillende diensten die we aanbieden. Staat hieronder niet vermeld wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Welke diensten bieden we aan?

Promotieteam
Modelzone.nl heeft een eigen promotieteam. Dit team bestaat uit een groep gemotiveerde en representatieve modellen die een product uitstekend onder de aandacht kan brengen. De grote kracht is dat je deze groep ook in kan zetten als modellen, waarbij ze kunnen poseren bij uw product of dienst waarbij de bezoekers dan foto's kunnen maken.
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Modellen
Zoekt u een model voor een bepaalde fotoshoot, opdracht, workshop, of iets anders, maar geen tijd om op zoek te gaan naar het geschikte model? Modelzone kan u dan hierbij helpen! Dit kan op verschillende manieren. Wij kunnen uw zoekopdracht doorsturen naar alle modellen van Modelzone en Boekmodel waarbij deze dan rechtstreeks contact met u kunnen opnemen, en waarbij u dan zelf een keuze kunt maken. Maar wij kunnen ook het gehele proces voor u uitvoeren, en dan ontvangt u een selectie van de modellen waarvan wij denken dat deze perfect passen bij uw opdracht. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Fotografen, Visagisten
Zoekt u een fotograaf, een visagist, of beide? voor een bepaalde fotoshoot, opdracht, workshop, of iets anders, maar geen tijd om op zoek te gaan naar de geschikte persoon? Modelzone kan u dan hierbij helpen! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Evenementen & Workshops
Wilt u een evenement organiseren of een workshop? Wij kunnnen u de juiste persoon leveren voor het geven van workshops, seminars, Tips en Tricks, of bijeenkomst. Onze mensen kunnen workshops geven over verschillende onderwerpen, van strobistfotografie, werken met Photoshop, tot het meten van licht.
Wij kunnen u evenement of workshop ook aanbieden op MZ Events. U kunt dan zelf uw workshop online zetten, Direct zelf de betalingen ontvangen, en de geregistreerde mensen die de email op de hoogte houden. En dat voor slechts een kleine bijdrage voor het gebruik van de website. U ziet het alles is mogelijk! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Compleet team
Wij kunnen ook een compleet team leveren. Denk hierbij aan een model, fotograaf, visagist en stylist. Onze teams zijn op elkaar ingespeeld en daardoor uitermate interessant wanneer u direct klaar wil zijn met zoeken naar de juiste personen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Andere wensen
Als u denkt dat Modelozne.nl iets voor u kan betekenen? neem dan gerust even contact met ons op. Niet geschoten is namelijk altijd mis

Home | Zoeken | Casting | Forums | Krabbels | Info | Adverteren | Registreren!

© 1998 - 2018 https://modelzone.nl. All Rights Reserved.

Voorwaarden | Privacy | Wachtwoord vergeten?