Inloggen Info Registreren!


Onze uitgebreide FAQ

 


Wanneer wordt mijn account goedgekeurd?
Als je je account hebt ingezonden voor controle, dan zie je in je controlpanel een datum bij het woordje Beslissing staan. Voor deze datum wordt je profiel door onze helden van het acceptatieteam bekeken en wordt er een beslissing genomen.

Wie is toch die Bolle Piet?
Bolle Piet is van het cafě hier op de hoek, waar ze heerlijke uitsmijters serveren tijdens de lunch.

Waarom moet ik als model of fotograaf een ander lid laten worden?
Wij proberen zoveel mogelijk leden te krijgen. Nee even alle gekheid op een kanariestokje, De modellen hebben de fotografen nodig, en de fotografen hebben de modellen nodig. Hoe je het ook wendt of keert, jullie kunnen niet zonder elkaar. Bij modelzone.nl hebben we een soort beveiliging ingebracht dat als het verschil tussen het aantal modellen en fotografen meer dan 10% bedraagt we voor deze optie hebben gekozen. Is het verschil minder dan 10% dan krijg je deze stap niet te zien bij de stappen voor goedkeuring. Zo zorgen wij voor balans op de website en niet dat er straks 200 fotografen zijn en slechts 10 modellen. Kijk eens om je heen, kijk in je adresboek, kijk op social media of vraag Bolle Piet. Er is altijd wel iemand die je kan benaderen om aan deze voorwaarden te kunnen voldoen. Heb je echt helemaal niemand, neem dan contact met ons op. Echter zijn wij zeer terughoudend in dit soort gevallen!

Mijn woonplaats staat niet in het rijtje met namen?
Als je gehucht niet bekend is in de lijst van woonplaatsen, dan kan je dit aan ons doorgeven. Wij voegen dan je gehucht toe.
Zit je al bij registratie, kies dan even tijdelijk een andere woonplaats. Geeft je gehucht aan ons door, wij voegen dit toe, en laten je het weten. Je kan het dan aanpassen naar jouw woonplaats

Mijn account is afgekeurd! En nu?
Je kan twee berichten krijgen. Of je krijgt een bericht dat je nog iets moet aanpassen in je profiel. Of je krijgt een bericht dat je profiel echt is afgewezen. Indien je iets moet aanpassen (of een lekkere fles wijn naar het acceptatieteam sturen), dan kan je dit doen en daarna kan je je profiel opnieuw insturen voor goedkeuring. Is je profiel afgewezen, dan verzoeken wij je pas weer te registreren als je kunt voldoen aan de voorwaarden die wij opgesteld hebben.

Hoeveel tijd heb ik om aan de voorwaarden te voldoen?
Je hebt 4 weken de tijd om aan de voorwaarden te voldoen. Na 4 weken wordt je account automatisch verwijderd. Dit is een geautomatiseerd proces en hier kunnen we helaas geen wijzigingen in maken. Vragen om nog 1 week extra heeft dus geen zin.

Home | Zoeken | Casting | Forums | Krabbels | Info | Adverteren | Registreren!

© 1998 - 2018 https://modelzone.nl. All Rights Reserved.

Voorwaarden | Privacy | Wachtwoord vergeten?