nl

Informatie over vereniging Modelzone

Wat is Modelzone

 

Modelzone is een platform waar iedereen die iets doet met modellenfotografie elkaar kan ontmoeten. Denk aan modellen, fotografen, visagisten, hair- en kledingstylisten.Je kunt zoeken in de database, portfolio’s van anderen bekijken, afspraken maken voor shoots enzovoort. Het forum biedt mogelijkheden om digitaal kennis en ervaring te delen, je foto’s te laten zien en als je wilt om feedback van andere leden te vragen. Zo biedt Modelzone je de mogelijkheden om je portfolio uit te breiden of te verbeteren. En dat gebeurt niet alleen digitaal.

 

Regiogroepen en activiteiten

Je kunt je hier aansluiten bij een regiogroep van de regio waar jij woont. Regiogroepen organiseren regelmatig uiteenlopende activiteiten. Voorbeelden zijn: portfolioshoots met meer deelnemers tegelijk, workshops, themabijeenkomsten (bijvoorbeeld fashion of portret), een fotocafé om meer ongedwongen met elkaar van gedachten te wisselen over modellenfotografie of je portfolio te bespreken en een fotoketting of fotowedstrijd. Soms organiseert Modelzone ook soortgelijke activiteiten op landelijk niveau.

 

Aanmelden

Iedereen, beginnend of gevorderd, kan zich aanmelden als lid van Modelzone. Deelname is gratis en je kan alle faciliteiten gebruiken. Voor een klein bedrag per jaar extra krijg je wat meer faciliteiten.

 

De enige voorwaarden die we stellen bij inschrijving zijn:

  • - Een volledig ingevuld profiel
  • - Minimaal 4 foto’s in je portfoliomap uploaden

 

Van fotografen die zich aanmelden als gevorderd of semiprofessioneel verwachten we ook portfoliofoto’s van kwalitatief goed niveau. Beginnende modellen die nog helemaal geen portfoliofoto’s hebben kunnen volstaan met 2 gewone foto’s waarop je duidelijk en zonder ‘gekke bekken’ kunt zien hoe je eruit ziet.

 

Is je belangstelling gewekt? Klik dan hier om je aan te melden. Iedereen is direct actief. We maken een uitzondering voor mannelijke modellen. Deze krijgen binnen 4 dagen bericht van het acceptatieteam.