Inloggen Info Registreren!

Meehelpen
Wij proberen met modelzone.nl een online platform aan te bieden, waarbij we samen met de leden doormiddel van elkaars kennis, help en door dingen te organiseren samen te werken om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Echter iets wat 10 jaar geleden nog vrij normaal was, lijkt het wel of het tegenwoordig vrij moeilijk is om wat voor elkaar over te hebben. Waar dit aan ligt, de tijd, de instelling, wij kunnen het je niet vertellen. Toch hopen we dat onze leden dit doorbreken en willen we een beroep op jouw doen om ook mee te helpen om modelzone.nl nog groter, beter, en vooral een platform te zijn waar de leden van elkaar kunnen leren, waar gewerkt wordt aan kennis overdracht en we vooral samen met de leden kunnen werken om het niveau van de leden naar een nog hoger level te tillen. Waar wij jouw hulp voor kunnen gebruiken kan je hieronder lezen:

Organisatoren
Wij kunnen altijd hulp gebruiken bij het organiseren van bijvoorbeeld regio meetings , evenementen, workshops, fotoshoots, etc etc. Lijkt het je leuk om mee te hepen met het organiseren hier van neem dan hier even contact met ons op.

Fotostudio's
Voor het houden van regionale meetings zijn wij altijd op zoek naar fotostudio's door heel Nederland.
Het beschikbaar stellen van een studio heeft natuurlijk zijn voordelen. Indien wij er minimaal 3x per jaar een regio meeting kunnen houden, dan ontvang je gratis een jaar lang een goud account. Maar het is ook goed voor de uitbreiding van je netwerk, en er komen leden uit de regio, die dan direct kennismaken met de studio, wat weer heel handig kan zijn voor het verhuren van de studio. Klik hier voor meer informatie wat precies de bedoeling is.

Locaties
Voor het organiseren van fotoshoots en evementen zijn wij altijd op zoek naar mooie, leuke, grappige, geweldige locaties. Weet je er eentje of beheer je er zelf eentje? Neem dan even hier contact met ons op.

Groeien
Modelzone.nl is de opvolger van DutchHeaven.NL. DutchHeaven.NL was de website op het gebied van modelfotografie. Echter omdat de website verouderd was is er besloten om een geheel nieuwe website te maken die voldoet aan de wensen en eisen van tegenwoordig. Er is toen ook besloten om de naam DutchHeaven te laten vervallen en een naam te kiezen die direct weergeeft wat de website inhoud. Dit betekent echter wel dat we onze goede naam weer helemaal opnieuw moeten opbouwen. Ook hier kunnen we je hulp goed bij gebruiken. Want dit is niet in ons belang maar vooral in het belang van de leden. Je kunt ons meehelpen hiermee op de volgende manieren:
Social
Like hieronder modelzone.nl op facebook of twitter een tweet over modelzone.nl
Twitter dit

Iedere maand verloten we een gratis goud litmaatschap van 1 jaar onder de mensen die onze pagina hebben geliked of hebben getweet.

Ontwikkeling & website
En als laatste niet geheel onbelangrijk is dat zoals je ziet er bijna tot geen banners draaien op de website. Dus om door te kunnen gaan met de ontwikkeling van de website, het organiseren van evenementen en om de website draaiende te houden, zijn we volledig afhankelijk van onze leden. Dus vind je dat wij ons best doen en wil je ons steunen? Klik hier om de lidmaatschappen te bekijken. Je krijgt dan niet alleen meer voordelen, maar ook nog eens een geweldig gevoel van binnen. Klik hier om de verschillende accounts te bekijken of klik hier om je account op te waarderen.Home | Zoeken | Casting | Forums | Krabbels | Info | Adverteren | Registreren!

© 1998 - 2018 https://modelzone.nl. All Rights Reserved.

Voorwaarden | Privacy | Wachtwoord vergeten?