nl

Eddie Jonkman

Modelfotograaf met eigen studio, maar shoots op locatie ook heel graag. Ik heb vele mooie locaties bezocht en er is altijd een mogelijkheid om deze te gebruiken. Als je als model mij een berichtje stuurt kunnen wij een afspraak maken om een samenwerking aan te gaan.
Met vriendelijke groet,
Eddie Jonkman

Vrienden

Geef hier een reactie op dit profiel

Je moet je eerst aanmelden, voordat je een reactie kunt plaatsen.
Ton Dekkers
Aug. 2
Hoi Eddie, het is niet duidelijk waar je op te geven voor de shoot op 24 augustus. Bij deze interesse als fotograaf. Kom uit Eindhoven. Meerijden uit de hoek is mogelijk.
Joska
Aug. 2
Hoi Eddie, ben in principe alle dagen beschikbaar
Eddie Jonkman
Mei 23
Hallo Bart, Bedankt voor jouw bericht en de waardering voor de shoot. Ja, het moet gebeuren met de medewerking van de beheerder. Tot begin Oktober is er in de weekeinden geen beschikbaarheid om te shooten omdat de scouting er dan veelvuldig gebruik van maakt. Ik ga in Oktober een shoot plannen voor fotografen en modellen op deze locatie. Misschien is het een idee om je dan tegen die tijd in te schrijven als fotograaf. Dit zal ongeveer gelijk zijn aan de shoot in Waddinxveen waaraan jij hebt deelgenomen.Hallo Bart, Bedankt voor jouw bericht en de waardering voor de shoot. Ja, het moet gebeuren met de medewerking van de beheerder. Tot begin Oktober is er in de weekeinden geen beschikbaarheid om te sho...Meer...
Bart Kluivingh
Mei 23
Prachtige shoot geworden, bij het Kruithuis. Is dat in overleg met beheerder gedaan? Nog nooit aan die locatie gedacht!
Lucy Neslo
Mei 14
Hoi Eddie, wat een leuke meelshoot!
Bart Kluivingh
Mrt. 22
Ik kan inderdaad ook geen albums openen...
Jan Groot
Jan. 7
Hoi Eddie, welkom!

laatste activiteiten

Deze functie is alleen beschikbaar voor leden!
Wil je ook toegang? Hiervoor moet je jezelf eerst inschrijven.