nl

Ruudbecker

Ik ben Ruud Becker, volgde mijn opleiding aan de Grafische School in Amsterdam en de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, waar ik woon en werk. Mijn specialiteiten zijn schilderijen in acrylverf op linnen en vooral linosnedes in vele drukgangen, in vaak dertig of meer kleuren. Mijn werk is figuratief, verhalend en licht erotisch van karakter. Een verhaal waarin ik mij laat inspireren door de beelden en landschappen die ik tegenkom in m'n reizen en het dagelijks leven, waarin de "vrouw" meestal centraal staat.

Ik ben op zoek naar een model, het liefst uit Den Haag, of omgeving Den Haag, snel beschikbaar, dat bereidt is gekleed en of naakt te poseren. Betaling in overleg. En als het klikt, mag je mijn "muse" worden. Als ik een foto van jouw voor een prent gebruik, krijgt je altijd een ingelijst exemplaar cadeau.

Voor mijn werk gebruik meerdere foto's waar ik de composities mee bouw. Ik laat modellen poseren en plaats ze in een achtergrond en verwerk het geheel tot een prent of schilderij. Kijk ook voor mijn werk op: ruudbecker.exto.nl

Geef hier een reactie op dit profiel

Je moet je eerst aanmelden, voordat je een reactie kunt plaatsen.
Ruudbecker
Apr. 14
De foto's zitten niet juist in het kader

laatste activiteiten

Deze functie is alleen beschikbaar voor leden!
Wil je ook toegang? Hiervoor moet je jezelf eerst inschrijven.