Inloggen Info Registreren!


Wat is modelzone.nl

 

Wat is Modelzone.nl
Modelzone.nl is een online community voor de ervaren, gevorderde of professional op het gebied van modelfotografie en wat daarmee samenhangt. Modelzone.nl bied je de mogelijk een gratis account aan te maken als model, fotograaf, visagist, haar/kleding stylist, bodypainter, kunstenaar, kledingontwerper of bureau.

Registratie van ervaren personen
Omdat de Modelzone.nl community zich richt op de mensen die al enige ervaring hebben in het vak, gelden er bepaalde voorwaarden om lid te worden. We houden ons streng aan deze voorwaarden. Alle accounts worden handmatig door ons acceptatieteam bekeken, en deze zullen je aanvraag goed- of afkeuren. Wij vermelden altijd waarom een account is afgekeurd. Waar je aan dient te voldoen als je een account aanmaakt, dat kun je op deze pagina lezen.

Geen ervaring?
Indien je pas begint als model, of fotograaf dan kan je hier ook terecht. Wij organiseren landelijke en regionale dagen voor portfolio-opbouw. Meer informatie hierover kan je hier lezen. Heb je geen ervaring en geen goede foto's dan willen we je verzoeken om pas te registreren nadat je een portfolio dag hebt bezocht, en je in het bezit bent van goede foto's voor je online profiel.

Modelzone.nl is meer!
Modelzone.nl is meer dan alleen maar een community. Naast het aanbieden van een online platform organiseert Modelzone.nl ook regelmatig activiteiten voor haar leden. Denk hierbij aan speciale fotoshoots, bijeenkomsten, workshops, et cetera. Dus is je interesse gewekt om ook lid te worden? Klik dan gewoon hier!

Diensten
Voor bedrijven hebben we speciale diensten. Indien je op zoek bent naar een model, fotograaf of een make-up artiest dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zoeken dan namelijk de geschikte persoon voor het project. Ook kunnen we helpen met promotie door middel van ons eigen Modelzone promotieteam. Voor een compleet overzicht van onze diensten kun je op deze link klikken

Adverteren
Adverteren op Modelzone.nl behoort ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie daarover.
Home | Zoeken | Casting | Forums | Krabbels | Info | Adverteren | Registreren!

© 1998 - 2018 https://modelzone.nl. All Rights Reserved.

Voorwaarden | Privacy | Wachtwoord vergeten?